Ät rätt, träna fett

Såå, färdiggymmade och fräscha. Det spänner sådär underbart skönt i varenda muskel. Jag gillar att träna armarna, lite trist att det ska vara så för stora armar och breda axlar på tjejer är inte direkt det hetaste. Och magen är också kul att träna, också lite surt eftersom jag jättelätt får värsta magrutorna (vilket inte heller är superchic). Whatever, vi tränade kondition också, men då blir man svettig och det är tråkigt och äckligt. (Förra veckan DROPPADE det svett från mina öron, aldrig varit med om det!!!!)

Men, hur ska man egentligen äta efteråt för att maximera sin träning? Pasta innan och protein efter? Vad är bäst om man egentligen inte vill bygga så mycket (stora) muskler? (Hehe kanske att sluta gymma??) VI VILL HA SVAR!!!!!!!!!




Jag hoppas att jag aldrig kommer se ut så här!!

/Magdalena

Kommentarer
Postat av: Razm

tonfisk direkt ur burken är det alla monsterbroilers äter för att maxa! .D

2009-02-17 @ 11:26:57
Postat av: Nightfall

det skulle ändå ta år för er att få stora muskler så ni behöver nog inte oroa er haha :P tjejer har ju mycket svårare att bli biffiga än killar :)

2009-02-17 @ 13:37:44
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ät inom en halvtimme efter träning för att förbränna så mycket som möjligt men ändå ge musklerna chans att återhämta sig. Ät en timme efter träning för maximal upptagning och muskeluppbyggning (alltså inte detta för er). Ett bra återhämtningsmål är främst proteiner, men lite lagom snabba kolhydrater, frukt och grönsaker med socker i (det är socker i nästan allt sånt som ni vet) väntar man ännu lite längre med.

2009-02-17 @ 21:33:05
Postat av: alex

alltså man behöver ju inte få stora armar för att man gymmar? Det är mer att gäddhänget byts ut mot muskler.. Det beror ju också på hur man tränar. Lätta vikter med många,snabba repitioner är ett tips om ni inte ska få feta muskler.

2009-02-18 @ 13:10:37
URL: http://alexs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0