älskarinredning.com

Nu när jag snart flyttar (hoppas alla har antecknat datum) så är jag helt besatt av inredning och design, ska bli såååå kul att inreda mitt alldeles eget rum. Personligen så anser jag, då jag länge ägnat mig åt jakt, att uppstoppade djur är ett måste i en flickas drömrum! Har stoppat upp en hel del med åren men jag vet inte riktigt vilken som är favoriten, ska hängas över sängen, snälla hjälp mig att välja!

Blir det den ljuvliga berguven? En av mina första uppstoppningar faktiskt :D



Eller någon av de här godbitarna?! Är stormförtjust över hur ekorrens blick i princip dödar!


Eller blir det fasanen??!! En given favorit i samlingen.

/Maja

Kongo-Kinshasa

Orkar inte läsa mer om Kongo-Kinshasa krisen, det är hemskt vad kongoleserna tvingas utstå, deras vardag är verkligen så långt ifrån vår man kan komma. Krig. Svält. Kvinnoförtryck. Övergrepp. HIV. Illegal handel. Brustna löften. Det är helt sjukt, jag vet inte vad som är värst, men det som berör mig mest är texterna jag läser om hur kvinnor, och barn (både pojkar och flickor) våldtas inför andra familjemedlemmar av gerillasoldater och jag blir arg när jag tänker på alla småpojkar som tvingas in i armén. Jag önskar att jag kunde lösa alla problemen i Kongo-Kinshasa för det verkar ju inte FNs styrkor klara av? Jag tycker också att det är sjukt att krisen inte har fått mer medial uppmärksamhet än den har, så nu får Kongos befolkning lite uppmärksamhet i våran überkända blogg. Så nu måste alla som läser det här tänka lite extra på deras helvete.



Hemskt
/Maja

blåslagen

Den här helgen har gjort ont

1. Det började när jag skulle fälla ihop strykbrädan. Jag tänkte vara smart så att jag inte klämde fingrarna så jag höll den inte som jag brukar göra när jag trycker på knappen (som gör att det säger POW så fälls det ihop) så istället fick jag benet i ögat, jag trodde först att jag blivit blind men ögat överlevde tro det eller ej. Har dock ont och fick en ful blå fläck mitt på ögonlocket.

2. Jag ville ha en macka så jag hyvlade massa ost, sen gjorde det apont, så kolla jag ner och aj jag hade visst hyvlad av halva mitt pekfinger.

3. Damsög på jobbet, dunkade med dammsugaren typ? Vet inte varför, något kanske hade fastnat i den. Plötsligt, aaaj, jag högg den rätt ner i stortån och genom nageln så det blev ett jack, sen blödde det massa också.

Ska ju inte klaga men det var inte så skönt iaf




/Maja

WOW?

Satt och googlade lite som vanligt, och plötsligt, vad ser jag?
JO MIG SJÄLV! MED EN PAPPERSRULLE I MUNNEN! SÅ JÄÄÄKLA COOL. SHIT!



puss på magen från maggan


bläddra inte ner om du mår illa, för det här är vidrigt!



Hej bloggen, haft ett litet uppehåll, det är bra, så ni saknar oss.
Tänkte bara fråga om vi har någon omskuren som läser vår blogg?
Vore superintressant om du kunde gästblogga om just det i så fall!!!!!
För jag fattar inte grejen? Vem fan kommer på att man ska skära bort förhuden?
Så himla typiskt någon religiös att fixa pain in the ass till hela resten av mänskligheten.
Eller okej jag kanske inte lider av det sådär men man tycker ju synd om männen!
/i'm magzorb

SHOOOOOOO UPPTÄCKT NR. 2

AAAAAAAHAAAAAAAA JAG HITTADE EN SKILLNAD: AV CENTER BLIR MAN TJOCKARE FÖR DEN INNEHÅLLER 120 KCAL PER 25G MEDAN PLOPP BARA INNEHÅLLER 118KCAL PER 25G

Åh skitliv haha

/ MAJA MOSCA


upptäckt nr. 1

Idag har varit en väldigt händelserik dag, ni kommer att förstå ironin i detta efter att ha läst om min fantastiska upptäckt. Jag tog fram mitt påskägg och fann både en Plopp och en Center, YES nu kunde jag äntligen smaka om det är någon skillnad. Dock är jag ännu smartare än så, jag valde att jämföra innehållsförteckningarna (och alla som undrar, ja mitt sockerförbud sket sig), och åter till det viktiga! Innehållsförteckningarna är exakt lika, kul, kul, är iaf sketaglad över min upptäckt, typ hallå kom på något eget.


Om man äter för mycket godis
/Maja

härligt härligt men farligt farligt

HEEEEEELT FUCKING UUUUUNDERBAR DAG HAR VI HAFT!
Valde att skapa en frukost med hög påskstämningsfaktor och kokade ägg! Sen solade vi (m & m) topless på gräsmattan i flogsta så nu har vi bruna tuttar (låtsas kan man ju alltid!)! Det var soligt men lite pinsamt för det var massa barn som spelade fotboll typ tio meter från vårt lilla camp. Bruna och snygga åkte vi till NYA STORA IKEA, WOOOOW säger jag bara. Köpte en massa hemliga saker, eller en sak är inte hemlig - sexpack delicatobollar som vi tryckte i oss innan vi tog cykeln hem och min fick punka som vanligt.

(gymmet har stängt så what to do now??? Helt serri att gymma är mitt liv, palla alla tjockisar...)




love / mn

som du längtat

AV TAPETEN
taskmörtar - aldrig varit inne
bananflugor (hehe hette det på lunar förut, bananflugan_) - bara väldigt äckliga
alperna - alltså såååå ute vad gör alla där?
punka på cykeln - jag har typ fastnat i flogsta
åka buss - svettigt, dyrt, illamåendeframkallande och trångt. vem fan vill åka buss?

PÅ TAPETEN
vår - alltid varit inne
mamma - hon kirrar allt, fixade så att saltopeppar skickar nya ray ban brillor (kommit bort på posten eller så)
filmredigering - gotta love it
att cykla - du slipper åka buss!
sitta på bryggan hela natten och dricka öl - helt ba superinne just nu, spara pengar till alla skivor och mys i värmen!

/din magdalena


ELSA SOM ÄLSKAR ATT FESTA


låtsas valborg kan man kanske kalla det


Eftersom jag är storbloggare nu (SHIT VAD MKT CASH MAN TJÄNAR HELT CHOCKAD) så tänkte jag att ni ville se hur jag spenderade dagen. Jag och en annan i blogggänget (VECKANS FRÅGA GISSA VEM AV DE ANDRA TJEJERNA SOM VAR MED MIG IDAG OCH VINN PLAYSTATION PORTABLE) joinade vårens första picknick. Peace and Love!


/Maja

sjunde

Jag är så himlahimla superglaaa för idag har jag också hittat min studentklänning. Den är vit, alltså så coolt right? Plus att den är perfekt för min supersnygga ( ja boooosta dig själv ) kropp. Och ingen annan får ha den. Punkt.

Tyvärr råkade jag ha sönder majas kök idag, det var lite trist och så...


Tjejligan hade picknick i stadsparken idag. Och vi är sååå glada för det!

/MN

tjejmys

Vi har haft en uuuunderbar kväll och vi är sååå glada för det! På en skala från ett till tio hur bra blir inte maja + magda + ost + kex + vin +  sex and the city? Jo TIO! Kolla bara på de fina bilderna! Beundra oss som lyckades med en så fantastisk ostbricka!









pussen på dig

BÄSTA VÄDRET OCH SÅ

Idag var det världsfint väder, och idag hittade jag en studentklänning! Den kommer från Killah och är fettsnygg. Och det bästa av allt är att Killah är mitt favorit märke så nu är jag superlycklig. Men ni får inte se den... Det blir så tråkigt då.


/Maja

14.55

Nu är det påsklov, tjofaddelittanlej!

Vi hade värsta tjejkvällen igår, ända tills den invarderades av muf-killar. Satt på palermo (ja dom har fått tillbaka sitt tillstånd) och snackade om politik sex och rock n roll (?).
Tur att vi efter ett tag hamnade i muf-lokalen så att vi kunde ändra deras viktigaste frågor lite. Tog intiativ och skrev jämställdhet och fru gårman på deras planering, mycket viktigt det där med att övergångskillen ska få kjol. Mycket viktigt. Det är det jag lever för.
På vägen hem satte jag mig i en barkhög och det trillar fortfarande små barksmulor ur håret på mig, borde ta ett bad. När vi kom hem åt vi goda flingor, ni vet med jordgubb och mörk choklad, majas katt var även hon helt frälst!


en scen i vår projektarbetesfilm! (vilken förövrigt är asgrym)

/Maggizzzzz

är det sommar?

Sitter och funderar på om det är för tidigt för att gå ut barbent eller om det är okej? Man blir ju så himla sugen! Mindre sugen på urinvägsinfektion dock :(

/MN

torsdag

Jag är jättesugen på jelly beans! Gggggggive it to me.



/Magdalena

RSS 2.0