vardagslyx

Ibland tycker jag att man ska unna sig! Som imorse till exempel då vi bakade scones till frukost, som en vardagslyx. Först sov vi riktigt länge tills vi var superutvilade och redo att ta språnget ut ur drömmarnas värld, sedan satte vi igång med bakandet. Vad kan väl kännas lyxigare än fortfarande ugnsvarmt bröd sådär på morgonkvisten, mumsifillibabbi mm!




Det här vill jag att vi alla ska unna oss i vår:

1. Det dyraste och mjukaste toapappret du kan hitta, ingenting, alltså då menar jag ingenting, känns bättre än riktigt bra toapapper. Vi vill ha siden som slickar vår stjärt!

2. Bredda vyerna! Unna dig en lagom dos av härlig vad som helst. Är du singel - våga testa på alla möjliga typer av dating, var inte rädd för de olika val du ställs inför. Följ hjärtat och gör whatever!!! Är du i en relation - våga testa att sätta på någon annan! Eller i alla fall att inte alltid ha på dig pojkvännens favorittrosor då han ska förföras, våga byt, förhoppningsvis tänder han på dig i andra också.

3. Avslappning, du kommer hem sliten och trött en torsdagskväll, normalt skulle du säkert slänga dig framför teven, men nej! I vår så tappar du upp ett bad, fyller det med härliga badkulor i en mängd olika exotiska och bubbliga dofter, korkar upp en flaska Louis Roederers Cristal och NJUTER. Alltså prova jag har hört att det ska vara asnajs.



4. Gör som vi storbloggare, unna dig en härlig frukost. Finns inget bättre än då våra butlers har gjort frukost på sängen till en. Ni har ju i och för sig säkert inget hembiträde men eftersom jag har det så älskar jag att utnyttja det, precis som ni kan utnyttja förslagsvis era föräldrar :)
Om ni inte har någon att utnyttja för att få frukost på sängen så borde du i vår istället satsa på att baka scones, nya flugan.

5. Behandlingar. Vi människor behöver behandlingar i alla former för att hålla oss snygga, tänk kändisarna utan alla operationer och ansiktsmasker hahahahahahaha!!!! Nej pedikyr, manikyr, ansiktsmask, peeling och hårmask är bara fem av alla de tusen behandlingar du ska unna dig i vår.



/MN

Ladies night

Ikväll är det ladies night hemma hos mig (Maja) i gamla uppsala, spelar buzz världens coolaste spel. Tänkte iaf ta och gratulera Magdalena här i bloggen för att hon vann den senaste omgången, gratulerar! Vill även passa på att tipsa om min vän Elinas blogg som nästan når upp till vår nivå, läs: codeine.blogg.se, enjoy. Har iaf beställt en väldigt sexig biklänning (bi som i surrande insekt) från stylebystars.se med lite hjälp från min kära pojkvän, *läängtar*. Puss & Kram!
/Maja





Vad kan jag säga? Kameran älzkar ozz




Min blivande klänning

Magdalena & Elsa

 


elsa och magda på orange

festade igår dårå, hamnade såklart på vimmelbild

Så var man i stockholm då!

Skulle egentligen åka till min kära kusin emelie imorgon för det inte passade henne idag men nej nej nu gick det bra så då fick kvällens planer ändras lite. Planerades att åka till majmos för att spendera större delen av kvällen där tills artonåringarna skulle åka till krogen. Men Imorgon är det en singstar och diverse roliga "aktiviteter" planerat, så det blir as najs, som det brukar bli. höhö.  men nu ska jag återgå till att glo på film med kusin pralin. /LL


Uppfattas man numera som schizofren?

Det har varit en mycket intressant vecka med alla våra olika klädteman. Det har dock även förvirrat många, bland annat min kära busschaufför på 111 som jag åkt med de senaste 4 dagarna. Första dagen lär han inte ha reagerat så mycket då vi hade fjortistema (såg då väldigt normal ut men med massa läppglans), men dagen efter går jag på igen men nu som hiphopare med massa grönt smink, stora örhängen, baggy jeans och päls. Det slutade inte heller där utan sen på torsdagen kommer jag som rockare med massa svart smink (eller det var snarare blå/grå/svart glittrigt) och svarta kläder  vilket ledde till att han kollade lite snett på mig och förvirringen han upplevde minskade inte direkt då jag idag gick ombord som hippie med utsvängda bruna mocka brallor. Antar att han redan ser fram emot måndagen då det blir något nytt och spännnande! LL


Maja the fashionista

Ååååh var innne på Ginatricots hemsida, så fantastiska kläder att jag storknar! Föll pladask för den här urfabulösa kjolen, älskar kolörerna, sömmarna och figuren. Tänker bära upp den med ett par höga, guldiga pumps och femtioelva glimmande guldarmband! Min vårlycka är fulländad, perfeeeect! En vårdröm blir sann!



Hittat alla troslovers mecka idag! Här finns det coola, zöta, fina och minst sagt fabulösa trosor för lilla stjärten! Beställde dessa par får min lilla rumpa att dansa av glädje! I'm in löööv..




/Maja

vad kan du göra för att slippa vara "av tapeten" i vår?

1. Slopa fashionistaknuten på huvudet, okej lilla my är söt men inte när hon expanderas till en grupp på tusen färgglada tjejer på vår skola. Knuten går just nu mot sin död, vilket vi alla uppskattar.




2. Varför slåss killar på skoj(?) i skolkorridorerna? Dessa testestoronfyllda galenskaper är helt enkelt inte coolt längre. Vet inte om det någonsin kännts häftigt att se två finniga tonårspojkar sparka varandra i skrevet i matsalen. Ni osar osäkerhet och om ni håller på så för att inte få bögstämpel så lägg ner direkt. Om ni vill impa på tjejer så försök med något mer sofistikerat eller sexigt nästa gång. (Tips! Jag tycker det är coolt med killar som bjuder på fika i caféterian)


sexigt? - inte om du frågar mig.

3. Alla tips från veckotidningarna, hur du blir drottning på jobbet, hur du blir tigern i sängen och hur just du ska få det där härliga självförtroendet som vissa har.
Varför varför varför kan inte alla bara SLAPPNA AV FÖR FAN, leva livet låter klyschigt men hur kul kan det vara att leva livet efter cosmopolitans inne- och utelista. (Bättre att leva efter min). Nej i vår kommer det vara superhot att vara dålig på allt, jag lovar.

4. Bitterfittor, kort och gott.

/Magdalena


Hippielicious


Hej gott folk!
Hippietema idag rå, man får ju lov att erkänna att Lotta lyckades bäst med outfiten då hon bär både mockabyxor och hippieblus. Men vi andra är otroligt snygga vi med! Nu närmar sig dagens allra tråkigaste lektion, believe it or not, engelska c, inte kul. Men med våra superglada hippietankar ska vi nog lyckas ta oss igenom det. Ikväll är det partydags för oss artonåringar, förfest i gamla uppsala och sen terassen och därefter people (piiiiinsamt), men alla platser är roliga med rätt folk och inställning.

Igår när jag stod och väntade på 10an utanför skolan så var det ovanligt mycket människor som också skulle ta bussen (not the point). Då ringde iaf min pappa ifrån fjällen för att kolla läget här hemma. Jag har den senaste veckan bott ensam och häromdagen så upptäckte jag att jag visst inte var alltför ensam, under min kyl har vi haft någon slags vattenskada och ur den kröp det upp en vidrig, stor skalbagge. Jag valde att berätta det för pappa typ såhär: PAPPA, DET BOR EN ENORM SKALBAGGE UNDER KYLEN OCH JAG FÖRSÖKER HA IHJÄL DEN MED DET GÅR INTE!... Sen susade det till bland människorna på busshållsplatsen och alla kollade på mig, några stog till och med och småflinade. Jag går numera under namnet skabbmaja på skolan. /Maja (kanske ni fatta)

Snart laddar vi upp dagens outfitbilder (hippiestyle) så håll utkik!
                                           
Peace & Love     
       

En liten natthälsning till alla trogna läsare

Godkväll.. eller natt till och med? Klockan har blivit mycket med tanke på att det är vardag och många börjar antagligen längta efter sängen.. eller varför inte köksbordet? Ni som inte är byxmyndiga ännu, dvs. över femton år gamla får absolut inte fortsätta läsningen av detta inlägg för här pratar vi sex. För er som saknar ett överflöd av sexuell kreativitet så följer här två väldigt sexiga tips. (hot, hot, hot)



Lägg tjejen på rygg och låt hennes ben vila på killens axlar. Perfekt om du vill att killen ska nå djupt in i dig, sen äre bara att dunka!

FEMTON AV FEM TOASTS (jag härmar björn tills jag kommer på något eget)





Tjejen placeras på ett bord med ena benet vilandes på killens axel. Superhett alltså, och bäst av allt är att killen ser nästan hela tjejens kropp.

FJORTON AV FEM TOASTS





Puss Godnatt!

Bloggen som stiger mot stjärnorna!

Första dagen, eller snarare halvdagen bloggen har funnits och redan har vi fått mer än 150 unika besökare! ojoj kan bara säga att denna blogg kommer gå till  historien förr eller senare! LL

rubrik

Hur cool du än känner dig i dina gamla slitna kläder så tycker jag verkligen att alla borde prova på de superhotta tema-veckor som vi häftiga bloggare har infört. Den passerande veckan har vi kommit till skolan i en mängd olika kreationer, tråkiga som coola, färgglada som grå. Imorgon är det dags för hippie-temat att inta korridorerna. Frågorna börjar dyka upp, hur ser egentligen en hippie ut? är det bara blommor och peacemärken som gäller eller är det okej med bara färgglatt? En sak som har konstaterats ett antal gånger i dag är att de har ett band runt huvudet och mittbena. Inga problem säger jag och knyter ett snöre runt huvudet! Men det händer inget, jag känner inte det där POW som man borde känna, ett HIPPIE-POW borde spridas i kroppen. Något som säger: peace and love to the people!!! FAIL /mn


Lite inspiration till mig själv och de andra superhippie tjejerna:

hippie


På tapeten

Hade tänkt att introducera bloggens allra coolaste tradition "På tapeten". Helt enkelt vad som är hett just nu, de allra senaste flugorna! Och vad blir då motsatsen till på tapeten om inte av tapeten. Alltså vad som numera är ute, dissat och inpopulärt. Listan går att jämföras med storbloggerskornas inne och utelistor men det här är bättre. EN FRISK FLÄKT SOM SOPAR BORT DET GAMLA OCH BJUDER IN DET NYA! Let the på tapeten begin...

På tapeten januari 2009
Vinterkatten, världens populäraste och goda godis. Det här är definitivt den nya flugan, ashett godis, ät det ät det ät det.

Vinterkatten
Den blåa påsen! Yummilicious!

Californication, troligen den bästa serien som har gjorts genom tiderna, och nu kommer comebacken! Sex säljer bäst och det är huvudämnet i detta mästerverk. Finns det något sexigare än Hank Moody?

c



Av tapeten januari 2009
Att pilla på någon annans iphone, iphones i all ära men vet ni vad iphone ägarna gillar att göra? Jo dem tar med sig dem in på toaletten! Dem sitter på dass och surfar med världens kanske just nu hetaste mobiltelefon samtidigt som de torkar sig i röven! Äckligt, tänkte bara sända ut en liten varning, låna inte någon annans iphone ty du kan täckas av all världens baciller och bajspartiklar, SÅ PASSÉ!


h

Surfarkillen
, helt ute, han var populär för ett år sedan men det blir troligtvis ingen comeback för den australiensiska surfarhunken. Han är helt enkelt för söt och snäll, som en hundvalp, badboys och trash is the new thing!

hj

Hejdå rå gullet!

/ Maja

Elsa Pålsson av Maja Mosca & Maja Mosca av Elsa Pålsson

Den här bloggen kommer att drivas av Maja, Lotta, Magdalena och den omtalade Elsa Pålsson. Men vem är hon egentligen? Jag vill ta mig in under hennes till synes hårda fasad och ta reda på mer..och jag vill att ni där ute ska få veta mer.

Elsa sitter just nu framför ett digitalt kortspel, hon lägger en så kallad patiens på datorn, helfestligt! Ja, men det som Elsa tycker är helfestligt med just det här spelet är inte att vinna, utan att se de små korthögarna studsa över hela skärmen efteråt (allra helst tills hela skärmen är täckt). Fräsig brud tycker ni! Och ja det är hon (hon har stora bröst också).

Elsa Pålsson i egen hög person

Maja sitter just nu och dricker te och lyssnar på filosofi (?) genomgången. Teet är förstås indian spice, vinterns hetaste te och Maja är förstås vinterns hetaste tjej. Maja älskar kanye west och att bajsa i naturen. (och hon kan få in hela näven i munnen). 

Maja Mosca i egen hög person

majas b- friend


lottaärenfuckoffsuperhora

idag är vi rock n roll, jag har ett gult supergulligt nitarmband medan maja och therese körde på den supersmarta "bästis-outfiten", lika tröjor leka bäst som jag brukar säga. lotta däremot har spårat som vanligt, alltså okej hon ser hård ut men blå ögonskugga, vem tror hon att hon ska få knulla egentligen? puss maggot

string [] inlägg

jaa här sitter jag och magda på programeringen, mycket spänn!ande.  Väntar mest på att det ska ta slut så vi kan få veta våra betyg samt gå och ha matte diskret istället. mycket roligare. Fast det roligast är att magda ska få prata med läraren aa eller "prata" hon ska nog försöka få ett mvg. nja kanske inte. tror ändå torsten skulle banga höhö. värt inlägg. hehe. Loots.


hej

hej nu har vi en blogg, världens bästa blogg dessutom. bättre än blondinbella och kenza och till och med bättre än thereses!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0