På tapeten

Hade tänkt att introducera bloggens allra coolaste tradition "På tapeten". Helt enkelt vad som är hett just nu, de allra senaste flugorna! Och vad blir då motsatsen till på tapeten om inte av tapeten. Alltså vad som numera är ute, dissat och inpopulärt. Listan går att jämföras med storbloggerskornas inne och utelistor men det här är bättre. EN FRISK FLÄKT SOM SOPAR BORT DET GAMLA OCH BJUDER IN DET NYA! Let the på tapeten begin...

På tapeten januari 2009
Vinterkatten, världens populäraste och goda godis. Det här är definitivt den nya flugan, ashett godis, ät det ät det ät det.

Vinterkatten
Den blåa påsen! Yummilicious!

Californication, troligen den bästa serien som har gjorts genom tiderna, och nu kommer comebacken! Sex säljer bäst och det är huvudämnet i detta mästerverk. Finns det något sexigare än Hank Moody?

c



Av tapeten januari 2009
Att pilla på någon annans iphone, iphones i all ära men vet ni vad iphone ägarna gillar att göra? Jo dem tar med sig dem in på toaletten! Dem sitter på dass och surfar med världens kanske just nu hetaste mobiltelefon samtidigt som de torkar sig i röven! Äckligt, tänkte bara sända ut en liten varning, låna inte någon annans iphone ty du kan täckas av all världens baciller och bajspartiklar, SÅ PASSÉ!


h

Surfarkillen
, helt ute, han var populär för ett år sedan men det blir troligtvis ingen comeback för den australiensiska surfarhunken. Han är helt enkelt för söt och snäll, som en hundvalp, badboys och trash is the new thing!

hj

Hejdå rå gullet!

/ Maja

Kommentarer
Postat av: ludde

meen daaah ni har ju inge koll vinterkatten=äckelpäckel (fast ju skulle ändå äta om ja blev bjuden, ja skulle också äta jord så de spelar ingen roll) surfarkillen e alltid inne maja inte okej!!!!!(ja skulle inte äta jord)

2009-01-29 @ 20:57:57
Postat av: Nightfall

ludde skulle visst äta jord

2009-01-30 @ 12:56:16
URL: http://nightfalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0