sant eller falskt

Vill ni höra en revolutionerande nyhet? Vill ni, vill ni?! Jo jag kollade på teve igår, och de sa att rynkkrämer inte funkar!



Alltså jag fattar inte, det här vet väl alla? Men ändå så är det värsta miljardindustrin och en burk med 5 ml kostar typ 1000 kronor, om du ska ha en "bra" så kanske 3000 kronor.
Nej mina vänner och ovänner, det enda som funkar på riktigt är botox och retinsyra (resultat efter ett år och den fräter nästan sönder huden under tiden).
Eller varför inte bara vara härligt rynkig?

xoxo Magdalena

FETTISDAGEN

Hallå hallå, Idag är det FET- TISDAGEN eller FETTIS- DAGEN beroende på hur man vill definiera den. Då borde alla få äta en semla även om man går på någon diet eller möjligen en detox, eller i alla fall en halv semla. Själv rekomenderar jag att göra en hetvägg till semlan, Recept:

 1. Semla 
 2. Mjölk
 3. En skål 
 4. En sked 
 5. Spis/ Mikro

Så här gör du:
Man placerar Semlan i mitten av en djupare tallrik/ skål. Man värmer sedan upp mjölken på spisplattan eller i mikron, häll sedan den varma mjölken i skålen med semlan i, VOILA en hetvägg, hur lätt som helst.








//LL

Dagens bloggfråga

Vad väljer du: att avsluta varje mening (i resten av ditt liv) med "är det ditt slutgiltiga svar?" eller att hamna brevid Bengt Mmagnusson på varje bjudning du går på (också i resten av ditt liv)?


Sexy Mama

Nu sitter jag och kollar på mitt favoritprogram nämligen Simon & Thomas, det kan vara för att jag själv vill bli inredningsdesigner, eller bara för att dom är helcoola? Jag ska ju flytta och det är alltid bra med inspiration från proffsen.
Jag är skitglad över att Kate Winslet fick årets Oscar för bästa kvinnliga skådespelerska (MIN FÖRSTA RIKTIGA TÅRTA PÅ TÅRTA), hon är sjukt duktig och trovärdig i alla sina filmer sen är hon bara så sjukt jävla snygg, kolla själv!



 
/Maja

Fint eller?

Vill spinna vidare lite på det där med fina bröst. Det kan verkligen bli för mycket av det goda, kom ihåg det. Och se skräckexemplen här:





Puss och God natt.

Dagens härlighet: Bröst



Alla älskar bröst. Hoppas jag. För bröst är så himla fina och gosiga. De är mjuka och lena, klämvänliga och alltid varma så att man kan värma händerna på dem. Så är de himla fina att titta på också (här får mäns bröst också ingå).


Hur fan?

Jag fattar inte hur människor kan spela fotboll utomhus såhär års. Jag var precis och kollade på en match och jag ska säga er att det var inte att leka med, frös arslet av mig tio gånger om. Jag lider med alla fotbollsspelare som tvingas spela i snöstorm! I framtiden kommer jag bara att kolla på fotboll under sommarhalvåret. (Du var dock väldigt sexig Kim Bao)


Jag och Louise är Hammarbys största hulliganarmé

/Maja

Gisele Bündchen har lurat mig



Här är min parfym, ni kanske undrar varför jag valde den (intressaaaant)? Nej men alltså första gången jag luktade på den tänkte jag ew, inte alls god, jag hade förväntat mig jättemkt. Dels för att det var dolce & gabbana som skapat den och dels för att Gisele var parfymens ansikte. Men varje gång jag såg reklambilderna ville jag ha den! Så jag lärde mig helt enkelt att gilla doften pga Gisele, nu älskar jag den! Jag är väl typexemplet på att dagens ungdomar är jävligt påverkade av reklam och marknadsföring. Varit med om något liknande?
/Maja

Dagens bloggfråga

Vad väljer du: att ha förhud i ansiktet i ett år eller att ha gröna händer i resten av ditt liv?



Min största idol

Elina


höhö pussen pårej elina

det ni alla väntat på

På tapeten, äntligen, vem har längtat? Vem har kämpat? Hora? Vi sätter igång direkt så ni slipper vänta ytterligare.

På tapeten
Mini köttbullar, sjukt mkt godare än vanliga, jag brukar dela de vanliga i två delar men nu har de kommit i ett mindre format! Fräschare att ta mindre tuggor också. De från Findus är delikata, ja!


Tänk negativa tankar om dig själv,  alla bara pratar om positiva tankar och bra energi hit och dit (ex. blondinbella) nu tar vi nya tag, mallighet är ut in the wild west, skit i det bara, det är över. Sluta tro att du är bättre än alla andra, sluta tro att du duger som du är, det gör du egentligen inte. Man kan alltid bli bättre och smalare, du kanske borde gå ner i vikt? Du kanske borde bli mer empatisk? Du kanske borde ... blablableballa? EMO ÄR PÅ TOPPEN!

Av tapeten
Stanna på jorden, vill ni att vi utvecklar? Trodde det! Alla vet ju, såm Helge Fossmo sa, att vårat hem är himlen, och dit kommer vi först efter döden. Hur ska vi då ta oss hem? DÖ! Frukta inte döden. Vi ska hem mina vänner, hem.


Vägen hem

baktryck är en myt, likaså mödomshinnan

Spenderar ljuvlig kvalitetstid med två av tjejerna i gänget, nämligen Lotta och Magdalena, jag njuter i fulla drag av allt skvaller och vin. Vi har inte lyckats uppdatera så mkt denna vecka med tanke på att det varit lov, men vi lovar att rycka upp oss och engegera oss mer i bloggen så fort ledigheternas långa dagar är över. Vill såklart inte göra våra läsare besvikna.
Iaf, jag skulle vara barnvakt ikväll men plötsligt plingade Lotta på dörren! Jag fick en chock trodde babe skulle vara i fjällen hela lovet, haha, trillade nästan av stolen jag placerat mitt ass på, haha, gud! Sen droppade Magdalena in som på beställning och kvällen blev med ens ett av lovets stora glädjemoment. Vi lagade en ångande pastarätt och snittade upp morötterna som legat och väntat allt för länge i kylen. Barnen serverades miniköttbullar som förövrigt är på tapeten just nu (de gör varje middag lite roligare). Efter att ha avnjutigt den ljuvliga maten så korkades vinflaskan upp, ett av tjejkvällars måsten! Ostbrickan placerades på mitten av bordet och duellen om den godaste osten kunde börja!
Efter en tids småprat förflyttade vi oss till soffan där programmet om Knutbydramat hade börjat. I all spänning tog vi fram den mörka chokladen jag fått på alla hjärtans dag och vi mumsade så det stod härliga till!
Men nu är det dags att tänka på refrängen, NOT, haha, haha, haha! Vi ska stanna uppe natten lång och prata minnen, kärlek, vänner, drama, ja allt! Sånt man behöver äkta vänner för. Tack tjejer för en underbar kväll, we send our greetings to Elsa som har fastnat på ett berg där håret fryser till is, peace.

"Du kan iaf välja när du vill vara snygg" hahahhah








Hoppas er kväll har varit lika underbar!
/Maja

wearethevimmel

Ute igår, det var en av de mest värda kvällarna på mycket mycket länge! Jag och Rasmus började kvällen med ett sexpack öl på bussen mot stan (pinsamt och äckligt). På stan mötte vi Gordon, sötnosen Maja och Sebbe. Senare var det fler som anslöt sig till gruppen också. Vi hittade världens coolaste pub i en gränd, men den var så cool att vi tänker hålla platsen hemlig!! Satt där ett tag med billig öl och skrattade åt apor mm. Sen gick jag och Maja till Peope, hamna på några vimmelbilder haha. Låter dem tala för sig själva, puss maggot.


Maja har kul







- Maja kom igen vi förstör deras bild!!
- Okej



Glada bilden får tacka för kvällen!

TÄVLING

Hej alla glada! Nu är det tävling på g!!! Den som utifrån dessa fyra härliga bilder på oss tjejer kan göra den snyggaste headern till vår blogg VINNER!!!! Och inte vilket pris som helst, utan en länk på vår blogg! Kan det bli bättre??

Puss /Magdalena









SPORTlov

Ja, det kan du säkert inte tro, men Jag och Rasmus tog igår skrillorna i ett snöre runt halsen och promenerade till studenternas. Solen sken och det var verkligen en sån där typisk sportlovsdag, och vi sportade ju till och med. Det var skitkul och jag tycker att alla ska unna sig lite skridskoåkning på studenternas det här lovet (fjällnora och ekoln är läskigt för där kan man åka igenom isen brr)!


Lite coolare, lite bättre (än er hihihhihihih)


Jag gjorde lite häftiga tricks med mina nya konståkningsskridkor!


Cool bara

/Magdalena

partyonsdag

Imorgon ska iaf två av oss gå ut, jag och Maggan, tillsammans med Louise och hennes kära vänner. Och det är värsta eventet på people, check it out! (haha) Har såklart idrottat idag också med tanke på att det är sportlov, ingrids pulspass på friskis och svettis i Uppsala är väldigt roliga, tips, tips, tips.


Pusshej i ditt ansikte!
/Maja

Ät rätt, träna fett

Såå, färdiggymmade och fräscha. Det spänner sådär underbart skönt i varenda muskel. Jag gillar att träna armarna, lite trist att det ska vara så för stora armar och breda axlar på tjejer är inte direkt det hetaste. Och magen är också kul att träna, också lite surt eftersom jag jättelätt får värsta magrutorna (vilket inte heller är superchic). Whatever, vi tränade kondition också, men då blir man svettig och det är tråkigt och äckligt. (Förra veckan DROPPADE det svett från mina öron, aldrig varit med om det!!!!)

Men, hur ska man egentligen äta efteråt för att maximera sin träning? Pasta innan och protein efter? Vad är bäst om man egentligen inte vill bygga så mycket (stora) muskler? (Hehe kanske att sluta gymma??) VI VILL HA SVAR!!!!!!!!!




Jag hoppas att jag aldrig kommer se ut så här!!

/Magdalena

Norby nästa

Nu har min familj bestämt sig för att köpa ett hus i Norby (mammas sida), så i vår blir det flytt från Ekeby för min del. Det känns jättetråkigt att flytta ifrån Ekeby, det är så nära till stan, och nära till friskis och svettis, och nära till Elina, och nära till Maggan, OCH KONSUUUUM. Plus att jag är väldigt förtjust i våran lägenhet, men det är väl bara att inse att sex personer inte får plats i en femma (eller vad det kan vara). Jag ska iaf få hjälpa till att inreda det nya placet vilket är bra inför mitt arbetsprov till konstfack. Aja, ska inte spekulera mer kring detta, ska iväg och gymma med Maggan medan jag kan, haha.


Jag och Elina

/Maja

Silverchair

Jag tycker att alla borde lyssna på Silverchair, om inte på alla låtar så åtminstone på Anthem for the year 2000. När jag var liten lyssnade jag på den varje kväll innan jag skulle somna (i min freestyle haha) och jag var störtkär i sångaren, som för övrigt hade anorexia på den tiden, egentligen var jag nog mest kär i hans röst. Lyssna, lyssna, lyssna..

Har varit på promenad med Uppsalas två softare, Elina och Pelle, och nu tänker jag sova. Peace and Love!


Silverchair


/Maja

fornarina + lindsay lohan

Fornarina är ett av mina favorit klädesmärken (delad första plats med Killah och Miss Sixty), dem har sjukt coola kollektioner och alltid skitsnygga modeller. I år var det Lindsay Lohans tur att stå modell och hon ser ovanligt bra ut på bilderna, jag är helt nerkärad i henne nu.. och jag ska ha alla kläderna. Ett minus är dock att de bara sitter snyggt på långa "size zero" modeller med skyhöga klackar, men ibland har man tur och hittar något som faktiskt passar, såhär ser det iaf ut på fröken Lohan (vill också påpeka att det här inlägget inte är baserat på ironi som tidigare modeinlägg).




oh my god vad snygg hon är

/Maja

Dagens ros



Tillägnas Magdalenas underbara lillebror. Då Magdalena hade glömt hemnyckeln på fredagsnatten kom Johannes till hennes räddning. Ingen svarade på hennes pling på dörren, och ingen verkade höra telefonen hemma. Men då hon ringer sin lillebror och berättar detta säger han bara: Jag är i Eriksberg och jag kan låna en cykel. Och tio minuter senare kommer han springande ner till Flogsta. Gentlemän är så på tapeten.



De fyra elementen

Vi i "gänget" har nu bestämt varandras personligheter - according to dom fyra elementen.

Vi börjar med Charlotta. Hon är gängets friska fläkt, alltid har hon ett skratt bubblandes i halsgropen. Energi är något hon aldrig får för lite av! Man skulle kunna kalla henne för eldig - och det är precis det elementet som hon har serverats, Eld ! Om man ger henne en deciliter energi så kan hon förvandla den till tio tusen liter på ett kick, fattar inte hur hon gör, men eldens egenskaper har hon.



Näst på tur står Maja. Umgås man med Maja vet man aldrig hur kvällen ska sluta, hon är en person styrd av impulsiviteten. Tänk er en bäck, hur omgivningen än ser ut hittar energin och rörelsen alltid en väg ut, ibland krävs det att den svämmar över och ibland byter den helt enkelt riktning. Ibland forsar den för fulla muggar och ibland lägger den sig still i ett dike. Vatten är därför ett element som passar in på henne - ostyrligt och gåtfullt.



Nu, till Elsa. Elsa är som vinden, hon är överallt hela tiden, snappar upp det mesta så att säga. Hon vet nästan allt, och gillar att berätta för oss andra om hur världen faktiskt fungerar. Men är det något nytt som har hänt så är Elsa den första att fråga och vara nyfiken! Hon är som Luft (alltså inte som ingenting), den finns, den är där och den är öppen för allt. 
 


Och hur skulle jag beskriva mig själv? Jo, som jordnära. Vidskeplighet är inget som tar plats i mitt huvud. Jag tror inte på något övernaturligt, blir aldrig rädd för skräckfilmer och finner alltid en logisk förklaring till allt skumt som händer. Om det inte finns någon förklaring blir jag näst intill frustrerad. Man kan säga att jag är stabil - precis som elementet Jord.


party

Ikväll ska vi på fest och det är ju kul, men bara om man är full. Vi har världens lättaste och bästa vodka lemon drink, den smakar som smirnoff ice fast den är mindre söt.
/Maja





blanda

1 del vodka
1 del pressad citron/lime
2 delar sprite

godnatt

godnatt allihopa önskar oss storbloggerskor



Maja, Magda, Lotta, Elsa
(bild från vår skärgårdssommar)

Förkyld? ... IGEN?

I dessa härliga vintertider är det många som går runt med fryst snor i näshåren och som hostar sönder slemhinnorna i kylan. Bakterierna snurrar i klassrummen och vad du än tar på riskerar du att bli smittad. Så vad kan du göra för att slippa detta? Ja antingen kan du försöka undvika att bli smittad, hur har jag ingen aning om. Eller så kan du äta vitlök, DET FÖREBYGGER OCH DÖDAR BAKTERIER - vilket får vara dagens tips!!! Jag brukar äta vitlök ibland då jag känner att nästäppan och halsproppen är på väg. Vissa hävdar bestämt att det inte fungerar ,det är bara placebo bla bla bla. Men det funkar för mig och det funkar för dig. Herregud vitlök kan ju typ döda vampyrer? Klart den måste kunna döda en förkylning!!   /Magdalena



Vem är egentligen Sveriges värsta bilförare?

Sitter och kollar på programmet "Sveriges värsta bilförare" det är faktiskt helt otroligt att de kan vara så dåliga. De kan knappt backa bakåt utan att köra på något, även om det inte finns något i närheten från början, de hittar helt enkelt något att köra på!  Men men det gör kanske deras liv lite mer spännande att åka ut och inte veta vad de kommer köra på. 

Inte för att videon har något att göra med inlägget. Men detta kan möligen vara en av Sveriges gladaste bilförare!




// LL

Festivaler



När magdalena ser den här bilden tänker hon på mens, med tanke på byxorna då. Men jag tänker på hur fin den är, och vårig.
Idag har vi pratat om festivaler, det är rättså svårt att avgöra vilken som är mest prisvärd och bäst helt enkelt. Jag är fett taggad på Roskilde, men jag tror att Elsa och Lotta är mest taggade på Hultsfred. The killers kommer ju och det är mycket billigare. Magda är jag osäker på, hon är in between eller nåt. Det som är jobbigt med Hultsfred är att det har så dåligt rykte, jag har bara hört negativa saker om det. Någon som tycker annorlunda kanske?
Det jobbiga med Roskilde är att det är jättelångt, och jättedyrt, 2600 för camping och biljett tror jag + tåg dit osv. Men Coldplay kommer!
Peace and Love har inget bra i år. Bara samma artister som tidigare år och dem har man ju sett vid det här laget. Peace and Love har dock mysigt läge och det är billigast.
Fan också det känns som att lösa ännu ett Kennedy mord haha, bara väga mellan för och nack delar. Jag är besatt.

/Maja


När jag hör din röst

Anledningen till att jag stannade uppe hela natten var enkel, jag läste När jag hör din röst, läste länge och läste ut den.
Bellas och Edwards kärlek är verkligen äkta, så äkta att det gör OOOOOOOOOOOONTTT!!!!!!!!!



 





här har ni världens coolaste internetsida, kolla in:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=448133555

puss och kram /m



Gisele



Ännu ett inlägg tillägnat världens snyggaste kvinna, dock kanske en av världens sämsta skådespelerskor. Har ni sett hennes insats i filmen TAXI? Det var så pinsamt jag var tvungen att stänga av, men på catwalken är hon bäst.

Idag ska våran uppsats om Kennedymordet lämnas in och jag tror helt ärligt inte att någon i gruppen är klar med den. Det är ju inte så juste att ge oss i uppgift att lösa världshistoriens kanske svåraste mordfall. Vem tror ni mördade honom? (hjälp)

/Maja

Alla hjärtans dag

Flipp eller flopp?
Kommersiellt jippo eller årets mysigaste dag?
En dag som finns bara för att affärerna ska tjäna pengar eller en dag till för äkta kärlek?

Alla hjärtans dag har alltid varit väldigt omdisskuterat, många längtar och längtar efter en vettig anledning till att vara romantiska medan en del bara vill gå och begrava sig själva då dagen närmar sig. Hur ska vi bloggare (förebilder) ställa oss i frågan? Vi vill att ni ska kunna se upp till oss, och ta efter oss. VI ÄR ERA FÖREBILDER OCH VI ÄLSKAR DET.

Har ni förresten tagit ställning till om ni tror på gud eller inte, jag trodde inte på gud men nu har jag fått en uppenbarelse, jag såg jesus...



1. stirra på de lodräta prickarna i mitten
2. gör det i 30 sekunder
3. kolla sedan på en vägg, vad ser du????

PUSS MAGGIS

top model

nu är vi bloggerskor otroligt nyfikna på vad ni tyckte om gårdagens vinnare av top model, var mckey verkligen bäst? själv tycker jag att elina borde ha vunnit! hon var helt klart snyggast och väldigt cool, det är sällan modeller är coola tycker jag.

här kommer iaf mina cravings inför heta sommardagar!
som jag har letat efter det superfina halsbandet, finns nästan aldrig i butik! men finally mina drömmar går i uppfyllelse,
jag tänker matcha med det lila linnet som bara lyser lycka och skönhet, det blir
 en sommar jag sent kommer att
glömma!



halsbandet är från dogglas.se och linnet kommer ifrån ONLY

har ni sett hur bra färgerna matchar mitt sommriga leende och min solkyssta hy?
/Maja

shopping

Hej allihopa nu äre så att jag har hittat en bunt snygga kläder som jag tänker slå till på, och jag vill inte att nån av er söta läsare har samma stil som mig eftersom jag vill vara UNIK ( = på tapeten), därför paxar jag dessa härligt våriga plagg.
PAX!!!!






/maggis

Alfapet & många sköna skratt

Blev ni nyfikna på personerna bakom förra citatet? Släng in en kommentar så ska vi berätta! Skynda! De tio första får ett Playstation 3!



Idag hade vi håltimme, mångas dröm, andras helvete.. Vi tjejer lyckas alltid ha kul ändå! Vi tog fram Alfapetet - Klassikern och började grubbla över de miljontals ord man kan placera ut på spelplanen. Många fniss senare hade både horchef, hästsex och döfarligelva tagit form på spelplanen. Superkul!

Vi lyckades hålla oss på tapeten genom små förändringar av spelreglerna, tips - prova! Verkligen lyckat!





/Maja Magdalena Charlotta
kizzez and hugz

tjuvlyssnat

två tjejer cirka 18 ligger och ska sova

M1 - Hur kunde det bli så ljust helt plötsligt, nyss såg jag inte min hand!?
M2 - Du kanske blundade!
M1 & M2 - SMART!

HAHAHAHHA ASSÅÅH SÅÅÅ SPÅRAT *FNIZZ*

In style

Här kommer vi bloggerskor självklart att dela med oss av våra superhippa modetips, här kommer två urfabulösa outfits från Maja och Magdalena, enjoy!




Kraftfyllda moder jord
Tänk lantligt och bohemskt, mycket naturnära kolörer och gärna ett överflöd av ögonskugga (brun), lägg märke till mina söta tofsar på strumporna *giggle*



Close up



På rosa små moln
Tänk ljusa, glada kolörer i en enastående blandning av äventyr, späd på looken med ett överflöd av lipgloss



close up

/M&M

ITALIA



hatar paintkvalitet förstör verkligen en vacker bild, *irriterad*

/Italienbrudarna

inne vs. ute

AV TAPETEN

Att lukta skrev / rumppill när man har ätit ostbågar, alla ostbågelovers får offra sina snacks för här vill vi inte ha några obehagliga skrevdofter..

Chili- och holidaychips är verkligen inte något att hurra för, (jag väljer också att dissa sourcream and onion chips här för det luktar fitta ur munnen när man har ätit dem och dom smakar fitta om dom /Maja). Men iaf hur äckligt är det inte med chilichips som smakar sött? Hallå chips är salt, ska vara salt! Och holidaychips smakar bajs, bajs, bajs, bajs.


PÅ TAPETEN

Förändringar - tänk att byta msnnamn en dag, vilken härlig känsla. Tänk att byta spelregler i monopol, så kul och uppfriskande det blir!!! FÄRGA HÅRET, BYT KLÄDSTIL, BYT VANOR, HILLARIOUS!

Var kaxig - det är fett coolt



/M & M

MajaElsaKennedy


Hur stor påverkan kan det faktum att John F Kennedy var den allra första katolska presidenten i USA ha på mordet på honom? Kanske allt, kanske inget? Var det en statskupp? Var det Oswald ensam eller inte oswald överhuvudtaget? Vad hade Kennedy för inställning till krigen i världen? Kanske var det hans handlingar i Kubakrisen som fick någon eller några att vilja döda honom? Jag är trött på att leta pusselbitarna som löser gåtan om Kennedymordet vid det här laget... men något jag aldrig kommer bli trött på är bilderna från Grövelsjön sommaren 2008!


Vad kan väl vara mer på tapeten än bilder på heta tjejer i årets snyggaste regnställ bland mossar och lavar vid Grövelsjöns skogskant? Inget om du frågar mig!
 EP

bögfitta

Det är ju aldrig någon som uppdaterar den här jävla bloggjäveln -.-
Här kommer musiktips från musikmästaren, Mondotek - Alive, funkar bäst på fest men oxo i din ipod kompis



Om du behöver avreagera dig lyssna på Saul Williams - List of demands (eller om du bara vill känna dig cool)



Kul jul med så bra musiktips, enjoy!
/Maja

Citykorven vs. McAli

I måndags var jag, Elsa och Sandra (sandralinneamargareta.blogg.se) på ett studiebesök en bit utanför Gävle, i byn Trödje. Vi skulle checka jämställdheten på Björntomten, och jag ska tala om för er att där vare jämställt! Dom hade tänkt till om allt, varenda leksak hade en baktanke och dom hade rensat ut alla leksaker som kan uppfattas som könsmärkta. Jämställdhet och lika villkor i all ära, men kan det gå till överdrift?
Iallafall, på vägen till Trödje så stannade vi till i Gävle för att käka lunch, vi ställdes inför svåra val.. På det lilla torget fanns det inte bara två, utan, hör och häpna, tre olika korvstånd! Vi fastnade särskilt för två av dem nämligen: CITYKORVEN ELLER MCALI? Närå vi käkade sallad på ett kafé som hette Java.


Idag fyller Mira Smedshammar (min lillasyster) 5 barre, grattis!


Louise tycker om korv

/Maja

In da school

Nu sitter jag å maggan ännu en gång på programmeringen, lika okoncentrerade som vanligt. Jag surfar runt på internets vågor och magda skjuter sönder olikfärgade bubblor i bubbels. Snart är det dags o lösa uppgifterna. Kommer nog bli mycket intressant då man inte fattar så mycket av det läraren går igenom. Men men man lär sig med tiden i alla falll.



Peace out // LL

dagens citat

hört på engelskalektionen

lärare -  can you please tell us about the book oranges are not the only fruit!
lärare - ... i prefere bananas
Paus
lärare - i mean i think the title of the book has something to do with the fact that the caracter is a lesbian. If you didn't get it.
Alla skrattar

senare:
lärare - i like lighthouses, there's something special about them, and they have got the same shape as bananas!

HAHAHAHA

/magz


på och av tapeten

Något som är väldigt PÅ TAPETEN just nu är wasa knäckebröd med smör och herrgårdsost. Jag äter helst brödet tillsammans med ett stort glas transbärsjuice och min söta laptop i knät (så jag kan blogga samtidigt, supersmart IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ)


det här brödet ska det va! mummzzzzzzzzz <3



Något som däremot inte går hem, alltså är AV TAPETEN, är sprödbakadade fiskpinnar, usch blä usch ewwwwwwwwww. Tänk er vanlig äcklig fisk och så rullar ni den i brödsmulor, så det blir helt torrt, nej ge mig pasta och tomatsås!!


här skulle det vara en bild på fisk men min dator ville inte..




Blir alla bloggberoende?

Bloggsyndromet jagar oss alla! Vissa klarar sig andra inte, nämner inga namn! Man kan känna igen beroendet då personen i fråga sitter apatisk stirrandes framför sig. Är den hjärndöd? nej nej de sitter bara och tänker på hur sitt nästa inlägg ska vara strukturerat och innehålla i detalj. hittade en interessant text som tog upp detta ämne.

Datorspel blir bara ett av flera exempel på “ung kommunikation” vars överdrivna intensiteter måste försvaras mot “det verkliga livet“. När Folkhälsoinstitutet sväljer Fair Play-ideologin kan vi räkna med en ökad marknad för kvacksalvare som lyfter konsultlön från skolor för att skrämmas med exempel på bloggmissbrukande och communityberoende ungdomar.Vissa ungdomar med problem försöker att döva dem genom väldigt intensivt datorspelande/bloggande. Andra skär sig i armarna. Lösningen är inte att begränsa tillgången till vare sig datorer, bloggar eller köksknivar, utan den ligger hos individen själv. Hur ska vi gå till väga för att hjälpa dessa individer ur detta destruktiva beteende?



//LL

Grattis Kim Bao

GRATTIS TILL KÖRKORTET KIM BAO WE LOVE U (SÄRSKILT MAJA)



Gisele



Världens snyggaste tjej

gubben i lådan

Hej vi som går natur labbar ofta, det brukar oftast kännas trist och ointressant, men idag kändes det ganska spännande. Här har vi till exempel Thomas i en låda, vilket var en del av labben, känns lite knäppt men om sofi säger det så!



Och här är JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG WOW. Man blir så glad av att labba!



PUSS FRÅN MAGGIZ

Whose line is it anyway?



Hahaha. //LL

snart studenten

Idag har vi (Magdalena och Lotta) surfat runt lite på internätet för att hitta varsin passande studentklänning. Man vill sticka ut och vara snyggare än alla andra, men ändå ha en klänning passande för tillfället. Alla vet vi ju hur svårt och tungt ett sådant val kan kännas, men då man hittar kreationer som dessa måste jag erkänna att humöret lättas upp!









De två översta är från blocket.se och den undre hittade jag på google.se, fantastiska priser och fantastiska färger, älskar den lilla diskreta urringningen på den sista gröna (kommentera gärna vad du tycker!). Och tänk vad tjusig jag skulle vara i klänningen med nätärmar, urballt!!! <33333 LOVE TO THE PEOPLE

/MAGDALENA OCH LOTTA THE GREATEST

temaveckor continues



I fredags, som hippies. Idag är vi grunge, vilket känns väldigt häftigt.

TIPS

Okej kära läsare, här kommer kanske vårens bästa tips från oss bloggare. Ni vet hur det kan kännas ibland när man har rakat sig på de lite mer intimare ställena, då det sticks och blir röda märken efter hyveln. Vi vet hur det ska undvikas!!! Tio enkla steg!! Toppen eller hur? (kommentera och skriv ja eller nej)

1. Smörj in dig med något löddrande, typ duschkräm.
2. Ta tag i hyveln och placera den på det stället du vill raka av håret på.
3. Dra försiktigt hyveln medhårs några gånger tills alla hårstrån är avsnoppade.
4. Fortsätt tills du känner att du är nöjd med din könsbehåring.
5. Skölj av löddret noggrant.
6. Ta desivon eller annat bakteriedödande ur badrumskåpet.
7. Ta en bomullstuss från påsen.
8. Häll desivon på bomullstussen.
9. Dutta på hela det rakade området så det blir sådär lagom blött.
10. Om det blev för blött så torka av dig lite innan du sätter på dig trosorna igen.



shopping!



Idag fick det här ursöta setet följa med mig hem! Visst är det gulligt?
Kjol i lite burberry-stuk fast med roligare färg, och visst var det en häftig detalj med sidenband på blusen?!
Priset låg på ynka 799 för kjolen och 649 för blusen, vilket FYND! Love it!

/MN

RSS 2.0